Va astept www. adichirila .RO

Parul scurt: tunsoare si culoare!

by Salon Adi Chirila | 06:39 in |

Se stie deja ca parul scurt in lumea femeilor e rezultatul unei personalitati puternice. Parul scurt este o dovada a statutului de nonconformism, forta interioara dar si o dovada a notei de feminitate. Desi nu este la fel de versatil precum parul lung, tunsorile scurte pot deveni adevarate opere de arta.



TUNSORI

Breton asimetric
Indiferent ca alegi o lungime foarte scurta la ceafa sau preferi ca parul sa iti acopere gatul, trebuie sa stii o regula simpla: concentreaza-te pe breton (intinde-l cu placa sau onduleaza-l).
Bob clasic
In 2010, tunsoarea bob trebuie sa fie perfect dreapta si cat mai aproape de clasic. Fie ca alegi sau nu un bob cu breton, linia de jos a tunsorii trebuie sa fie foarte dreapta.


Rebel
Suvite pieptanate in fata din crestetul capului, si tunse la aceeasi lungime, asortate cu suvite tunse foarte scurt. Parul ras in parti contrasteaza cu suvitele ondulate dand coafurii un aer rebel.



CULORI
Blond
Daca ai ales sa iti tunzi parul scurt, trebuie sa stii ca nuantele de blond platinat si blond miere sunt cele care se poarta in acest an.



Roscat
Nuantele de roscat sunt mai calde fata de anul trecut, nuanta principala fiind capsuna.


Saten si brunet
Nuantele de saten devin si ele mai calde, tendintele principale fiind caramel si aluna. Brunetul, are in schimb nuante mai reci, de cerneala, dar si nuante calde de ciocolata neagra.

















0 comentari:

Intra si TU !!!

Persoane interesate