Va astept www. adichirila .RO

Bretonul tau!

by Salon Adi Chirila | 05:13 in |

Daca iti doresti o schimbare rapida, poti apela cu incredere la Salonul AdiChirila, iar aici iti poti modela un breton in tendinte. Daca ma intrebi ce fel de breton se poarta iti pot raspunde foarte rapid, se poarta simplitatea si feminitatea ca tendinte. Indiferent ce fel de breton ti-ai alege trebuie sa fii constienta ca te va schimba in totalitate.

Bretonul drept si bogat

Adecvat pentru o fizionomie: ovala
Daca ai parul des te poti considera fericita. Bretonul de acest gen trebuie sa iti acopere fruntea si sa fie taiat in linie dreapta si nu este nevoie decat sa il intinzi bine cu o placa si esti gata!

Breton pierdut intr-o parte
Adecvat pentru o fizionomie: ovala, dreptunghiulara, patrata, rotunda, in forma de inima.
Acest tip de breton se asorteaza foarte bine cu tunsorile in scari si este foarte bine evidentiat de cocuri. De fapt este cel mai versatil breton pentru ca este foarte usor de coafat si intretinut.




Breton drept si filat

Adecvat pentru o fizionomie: ovala, rotunda.
Daca nu esti fericita posesoare a unui par des, nu te panica, se poarta bretonul drept si filat. Acest breton se potriveste excelent cocurilor si coafurilor elegante.



Breton scurt si jucaus

Adecvat pentru o fizionomie: rotunda, ovala.
Daca iti place sa iti porti parul scurt, trebuie sa stii ca bretonul foarte scurt se potriveste perfect. Poti alege sa il porti pe frunte sau poti opta pentru o coafura rebela, cu suvite ciufulite.














































0 comentari:

Intra si TU !!!

Persoane interesate