Va astept www. adichirila .RO

Parul natural ondulat

by Salon Adi Chirila | 05:06 in |

Coafurile ondulate tind sa fie greu de intretinut si de mentinut, dar exista o multitudine de lucruri pe care le puteti face pentru a va face viata mai usoara. Credeti sau nu textura parului natural ondulat este un dar si nu trebuie irosit!

Pentru ca parul cret tinde sa fie uscat si aspru, ingrijirea lui trebuie sa fie esentiala. Primul pas in imblanzirea barului cret este folosirea produselor pentru un astfel tip de par (sampon, balsam, produse de ingrijirea parului, masti, etc).
Dupa spalare adaugati ser de par si abia mai apoi uscati-l, astfel va va fi mult mai usor sa il coafati. Deasemenea uscarea parului cu feonul nu se face la temperaturi mari deoarece acesta isi va lua tendinta de incretire la loc.
Multe persoane sunt speriate cand vine vorba de o noua tunsoare, de teama ca parul se va increti si mai rau si va fi mult mai greu de stapanit. Cu o tunsoare inovatoare, textura buclata va lua o intorsatura cu totul noua.
Nu ezitat i sa va purtati parul natural!

1 comentari:

  1. Iosif on 25 noiembrie 2010 la 07:19

    Nora mea este fascinata de coafura. Modelele sunt exceprionale ! Felicitari !

    In alta ordine de idei as dori sa va spun ca exista un domeniu genul Facebook sau Twiter, unde puteti sa va faceti reclama, unde se poate publica si expune idei, diferenta fata de Facebook sau Twiter este ca de cate ori viziteaza sau se uita cineva la profilul dvs, sau la ce a-ti scris sitte-ul te plateste.
    Pentru moment este foarte serios si se pot face bani frumosi cu KLIKOT.
    Daca doriti sa incercati cel mai nou domeniu de interactivitate inregistrati-va aici : http://www.klikot.com/es-sp/SignUp.aspx?advertiser_id=1242777
    Linkul va aparea in limba Spaniola pentru ca locuiesc in Spania dar odata ce a-ti intrat in coltul din dreapta sus puteti sa schimbati in ce limba doriti, si sa incepeti sa va inregistrati !
    Salutari cu respect tuturor !

     

Intra si TU !!!

Persoane interesate