Va astept www. adichirila .RO

Fii originala cu o coafura deosebita!

by Salon Adi Chirila | 03:47 in |

Vara este intotdeauna plina de evenimente, petreceri, banchete, nunti care mai de care mai deosebite. Serile din club sunt tot mai incendiare si iti impun tinute cat mai feminine si coafuri cat mai originale. Partea buna este ca in ceea ce priveste coafurile, oportunitalile sunt nelimitate. Trebuie doar sa ai curaj, sa vizitezi Salonul AdiChirila si sa alegem impreuna modalitati de coafare mai deosebite,iar in functie de personalitatea ta, sa rupem barierele intre stylingul clasic si cel modern. Iata cateva sugestii de coafuri de acest gen:



Fii o rebela!
Foloseste tapajul intr-un mod cat mai constructiv si original! Nota rebela va fi data de ideea de creasta punk "transformata" si de parul tapat spre spate. In lateral parul trebuie sa fie cat mai lipit de tample, o codita impletita ar veni perfect(si asa sunt la mare cautare in acest sezon).Partea cea mai faina este ca aceasta coafura poate fi executata atat pe un par lung cat si pe un par de lungime medie.



Fii o adevarata lady!

Trebuie sa recunosti ca la evenimentele speciale folosesti cocul clasic, de balerina. Insa clasicul nu trebuie sa fie si plictisitor! Sunt sigur ca ai auzit deja de celebra coada de cal. Este o coafura clasica, dar daca tapezi parul dinspre frunte spre crestet iar apoi il dai usor spre spate, vei obtine o coafura foarte eleganta si cuminte. Daca totusi preferi cocul, exagereaza-l! Construieste un coc mare, tapeaza bretonul si prinde-l intr-o parte si uite asa reusesti sa obtii proportiile corecte pentru o coafura iesita din comun!




Romantica incurabila!

Romantismul se asociaza mai nou cu noile coafuri retro. Acestea sunt foarte feminine si originale si mai ales, se potrivesc orcarei lungimi de par. Foloseste onduleurile bine delimitate si vei capata un aspect chic si sexy!




Pasionala si nu numai!
Coafuri pline de volum, cu bucle nebune si accesorii cat mai evidente si mai deosebite. Foloseste o floare, pene de paun, o funda, orice ce i se potriveste tinutei tale si vei iesi din anonimat cu o coafura deosebita!




















0 comentari:

Intra si TU !!!

Persoane interesate