Va astept www. adichirila .RO

Anotimpul schimbarilor


Dupa o vara fierbinte, parul nostru va trebui sa treaca printr-un nou stres, al frigului iernii. Pentru a-l proteja eficient trebuie sa ne intarim intreg organismul. Iar acum este momentul cel mai potrivit.

Incepeti cu alimentatia. Ati simtit probabil in timpul verii influenta benefica a hranei usoare,bogate in vegetale si prin urmare, in vitamine si microelemente.Revizuiti-va si acum regimul alimentar. Ia ganditi-va,nu cumva exagerati cu mancarea de fast-food? Consumati suficiente fructe si legume? Ar fi foarte indicat sa beti in fiecare zi cate un pahar de suc proaspat de fructe sau legume. Plimbati-va mai des prin parc, si mai bine faceti sport in aer liber. Fiti deschisi, lasati la o parte gandurile negative si framantarile permanente. Gasiti oameni care va impartasesc ideile, care au opinii, obiceiuri si interese asemanatoare. Comunicati mai mult,zambiti, radeti mai mult. Faceti dvs primul pas in intampinarea destinului. Schimbati-va felul de a fi sau macar coafura, look-ul ! Din oglinda va va zambi o noua imagine. Dar inainte de toate, parul dvs, trebuie sa treaca printr-un curs de reabilitare. Normal toate astea se intampla mergand la un salon



Solutii simple

*Una dintre principalele probleme ale perioadei de trecere dintre anotimpuri este deshidratarea parului
-acesta isi pierde stralucirea, devine uscat si fragil.
*Gasiti timp pentru aplicarea mastii hidratante si nutritive- foarte curand, parul va straluci din nou!
*Daca nu puteti renunta la feon cand va aranjati coafura, folositi solutii care contin elemente hidratante si vitamine.
*Faceti-va o tunsoare noua sau taiati cel putin varfurile degradate. Veti remarca imediat cat de mult se va inviora parul si va arata mult mai bine(la 1-2 luni).
*Dupa spalare, clatiti parul cu infuzii de plante. Pentru parul blond este potrivit musetelul, pentru cel inchis la culoare- hameiul.
Zilnic, pieptanati-va parul in toate directiile incepand cu varfurile si incet spre radacina. Folositi in acest scop perie de masaj si pieptane cu dinti rari!.

0 comentari:

Intra si TU !!!

Persoane interesate