Va astept www. adichirila .RO

Anotimpurile



O nuanta reusita a parului este de cele mai multe ori o intamplare in cazul vostru? Poate nu stiati, dar aveti multe puncte comune cu natura. De aceea ea va poate sugera cele mai potrivite nuante!


Iarna
Luminos, transparent sau rece oliv sunt tonuri specifice tipului iarna . El poate fi recunoscut usor dupa genele si sprincenele negre si dupa nuanta buzelor, care au usoare tente albastrui. Ideale pentru parul femeii de tip 'iarna' sunt nuante de maro inchis sau negrul. Nuantele deschise trebuie sa fie reci: cu tente de albastrui, cenusiu, albastru-violet. Acestea vor aduce imaginii dvs, accente interesante, originale si vor crea un contrast avantajos cu nuantele de portelan ale tenului.



Primavara
Pentru femeia de tip 'primavara' e caracteristic tenul palid,aproape transparent cu un ton de auriu delicat. Deseori pielea obrajilor are nuante fine de pierica, datorita carora tenul are mereu un aer proaspat. Genele si sprincenele sunt in nuante de maro. Parul acestor femei este in general blond. Dar si atunci cand este saten deschis sau mediu, el are intotdeauna si nuante de auriu-roscat. La vopsirea sau nuantarea parului, este important sa pastrati transparenta si caldura nuantei de baza.



Vara
La tipul 'vara' nuanta de baza a tenului este rece. Dar nu e prea simplu sa-l recunosti caci se intalnesc nu una ci trei variante: ten cu nuante de portelan, ten translucid si ten cu nuanta deschisa, cu reflexe oliv. Sprincenele si parul au reflexe cenusii, niciodata aurii. Buzele sunt de regula de un roz rece. La vopsirea sau nuantarea parului, trebuie sa va mentineti in game cenusiu-argintii. Chiar si nuantele de roscat trebuie sa aiba reflexe reci, albastrui.



Toamna
Tenul deculoare deschisa cu nuante calde, sidefii sau de sampanie aurie, contrasteaza cu nuantele vii, ruginii ale parului. Culorile acestui tip se aseamana cu cele de tip 'primavara' dar aici ele sunt mult mai puternice, mai saturate. Multe dintre femeile tip 'toamna' au pistrui sau alunite iar acestea sunt de nuanta roscata. Sprincenele sunt in nuanta parului, iar genele sunt foarte dese. Daca vreti sa va schimbati culoarea parului, optati pentru tonuri calde, cu nuante de aramiu.




0 comentari:

Intra si TU !!!

Persoane interesate