Va astept www. adichirila .RO

Coafuri pentru REVELION 2010-2011 !

by Salon Adi Chirila | 04:02 in | comentari (0)

Senzualitatea unei femei sta in mare parte in parul ei !
Orice femeie la petrecerea de Revelion isi doreste sa atraga cat mai multe complimente, iar pentru aceasta trebuie sa ii fac o recomandare: in noaptea de Revelion lasa-ti parul liber!
Iti ofer cateva idei de coafuri, simple dar de efect, care se poarta in acest sezon!


CU BRETON DREPT

Parul bine intins, foarte lung, tuns in scari alaturi de bretonul drept, se poarta din nou. Alege un machiaj egiptean, smokey, care sa se potriveasca bine coafurii.










INTR-O PARTE

O alta tendinta a acestui sezon este parul coafat intr-o parte, cu bucle foarte lejere. Se potriveste unui par mediu sau lung, care depaseste umarul.







VARFURI INSPRE INTERIOR

Daca ai parul drept, tuns in scari, pastreaza-i naturaletea. Foloseste un balsam fara clatire si un ser de stralucire si indreapta varfurile spre interior pentru o coafura eleganta.







BUCLE STRANSE

Bigudiurile intervin aici pentru a crea o coafura foarte senzuala. Trebuie sa ai parul mai lung pentru ca buclele sa isi faca efectul si sa construiesti un contrast intre calota cu volum, dar cu par intins si restul de par foarte buclat.







VARFURI SPRE EXTERIOR

Daca ai parul tuns drept, indiferent daca ai breton sau nu, construieste un look mai rebel indreptand varfurile acestuia spre exterior. Efectul este garantat!







FOARTE NETED SI INTINS

Nu trebuie sa pui placa de intins parul deoparte, inca se mai poarta parul bine intins si stralucitor. Are un efect feminin si senzual.







BUCLE NATURALE

Daca nu vrei sa apelezi la bigudiuri dar nici sa iti intinzi parul, exista o cale mediatoare foarte simpla: bucle naturale, care se construiesc cu peria cilindrica. De fapt, sunt mici onduleuri, care ofera parului un aspect aranjat dar foarte natural.



























Intra si TU !!!

Persoane interesate