Va astept www. adichirila .RO

Parul natural ondulat

by Salon Adi Chirila | 05:06 in | comentari (1)

Coafurile ondulate tind sa fie greu de intretinut si de mentinut, dar exista o multitudine de lucruri pe care le puteti face pentru a va face viata mai usoara. Credeti sau nu textura parului natural ondulat este un dar si nu trebuie irosit!

Pentru ca parul cret tinde sa fie uscat si aspru, ingrijirea lui trebuie sa fie esentiala. Primul pas in imblanzirea barului cret este folosirea produselor pentru un astfel tip de par (sampon, balsam, produse de ingrijirea parului, masti, etc).
Dupa spalare adaugati ser de par si abia mai apoi uscati-l, astfel va va fi mult mai usor sa il coafati. Deasemenea uscarea parului cu feonul nu se face la temperaturi mari deoarece acesta isi va lua tendinta de incretire la loc.
Multe persoane sunt speriate cand vine vorba de o noua tunsoare, de teama ca parul se va increti si mai rau si va fi mult mai greu de stapanit. Cu o tunsoare inovatoare, textura buclata va lua o intorsatura cu totul noua.
Nu ezitat i sa va purtati parul natural!

Coafuri trendy pentru liceu!

by Salon Adi Chirila | 04:37 in | comentari (0)

Daca esti adolescenta cu siguranta iti doresti sa iti impresionezi colegii cu o coafura superba si care arata bine intotdeauna. Coafurile pentru fete trebuie sa fie moderne, flexibile si usor de facut. De asemenea acestea trebuie sa fie funny si sa puna in evidenta cat mai mult trasaturile fetei, astfel incat sa para ca filtreaza tot timpul.

Coafura este la fel de importanta precum hainele, geanta, pantofii sau accesoriile, iar prin frizura aleasa iti poti arata starea de spirit.
Printr-o coafura bine aleasa si facuta de stilistul tau, vei putea straluci si radia de fericire, astfel vei prinde o mai mare incredere in fortele proprii.
PS Pentru un plus de condimentare al look-ului, foloseste accesorii de par si bentite, fii maxima atat in modele cat si in modul de a le folosi.



Nu ezita sa ma contactezi, Salonul AdiChirila iti sta la dispozitie!

Parul scurt: tunsoare si culoare!

by Salon Adi Chirila | 06:39 in | comentari (0)

Se stie deja ca parul scurt in lumea femeilor e rezultatul unei personalitati puternice. Parul scurt este o dovada a statutului de nonconformism, forta interioara dar si o dovada a notei de feminitate. Desi nu este la fel de versatil precum parul lung, tunsorile scurte pot deveni adevarate opere de arta.



TUNSORI

Breton asimetric
Indiferent ca alegi o lungime foarte scurta la ceafa sau preferi ca parul sa iti acopere gatul, trebuie sa stii o regula simpla: concentreaza-te pe breton (intinde-l cu placa sau onduleaza-l).
Bob clasic
In 2010, tunsoarea bob trebuie sa fie perfect dreapta si cat mai aproape de clasic. Fie ca alegi sau nu un bob cu breton, linia de jos a tunsorii trebuie sa fie foarte dreapta.


Rebel
Suvite pieptanate in fata din crestetul capului, si tunse la aceeasi lungime, asortate cu suvite tunse foarte scurt. Parul ras in parti contrasteaza cu suvitele ondulate dand coafurii un aer rebel.



CULORI
Blond
Daca ai ales sa iti tunzi parul scurt, trebuie sa stii ca nuantele de blond platinat si blond miere sunt cele care se poarta in acest an.



Roscat
Nuantele de roscat sunt mai calde fata de anul trecut, nuanta principala fiind capsuna.


Saten si brunet
Nuantele de saten devin si ele mai calde, tendintele principale fiind caramel si aluna. Brunetul, are in schimb nuante mai reci, de cerneala, dar si nuante calde de ciocolata neagra.

















Bretonul tau!

by Salon Adi Chirila | 05:13 in | comentari (0)

Daca iti doresti o schimbare rapida, poti apela cu incredere la Salonul AdiChirila, iar aici iti poti modela un breton in tendinte. Daca ma intrebi ce fel de breton se poarta iti pot raspunde foarte rapid, se poarta simplitatea si feminitatea ca tendinte. Indiferent ce fel de breton ti-ai alege trebuie sa fii constienta ca te va schimba in totalitate.

Bretonul drept si bogat

Adecvat pentru o fizionomie: ovala
Daca ai parul des te poti considera fericita. Bretonul de acest gen trebuie sa iti acopere fruntea si sa fie taiat in linie dreapta si nu este nevoie decat sa il intinzi bine cu o placa si esti gata!

Breton pierdut intr-o parte
Adecvat pentru o fizionomie: ovala, dreptunghiulara, patrata, rotunda, in forma de inima.
Acest tip de breton se asorteaza foarte bine cu tunsorile in scari si este foarte bine evidentiat de cocuri. De fapt este cel mai versatil breton pentru ca este foarte usor de coafat si intretinut.




Breton drept si filat

Adecvat pentru o fizionomie: ovala, rotunda.
Daca nu esti fericita posesoare a unui par des, nu te panica, se poarta bretonul drept si filat. Acest breton se potriveste excelent cocurilor si coafurilor elegante.



Breton scurt si jucaus

Adecvat pentru o fizionomie: rotunda, ovala.
Daca iti place sa iti porti parul scurt, trebuie sa stii ca bretonul foarte scurt se potriveste perfect. Poti alege sa il porti pe frunte sau poti opta pentru o coafura rebela, cu suvite ciufulite.














































Fii originala cu o coafura deosebita!

by Salon Adi Chirila | 03:47 in | comentari (0)

Vara este intotdeauna plina de evenimente, petreceri, banchete, nunti care mai de care mai deosebite. Serile din club sunt tot mai incendiare si iti impun tinute cat mai feminine si coafuri cat mai originale. Partea buna este ca in ceea ce priveste coafurile, oportunitalile sunt nelimitate. Trebuie doar sa ai curaj, sa vizitezi Salonul AdiChirila si sa alegem impreuna modalitati de coafare mai deosebite,iar in functie de personalitatea ta, sa rupem barierele intre stylingul clasic si cel modern. Iata cateva sugestii de coafuri de acest gen:



Fii o rebela!
Foloseste tapajul intr-un mod cat mai constructiv si original! Nota rebela va fi data de ideea de creasta punk "transformata" si de parul tapat spre spate. In lateral parul trebuie sa fie cat mai lipit de tample, o codita impletita ar veni perfect(si asa sunt la mare cautare in acest sezon).Partea cea mai faina este ca aceasta coafura poate fi executata atat pe un par lung cat si pe un par de lungime medie.



Fii o adevarata lady!

Trebuie sa recunosti ca la evenimentele speciale folosesti cocul clasic, de balerina. Insa clasicul nu trebuie sa fie si plictisitor! Sunt sigur ca ai auzit deja de celebra coada de cal. Este o coafura clasica, dar daca tapezi parul dinspre frunte spre crestet iar apoi il dai usor spre spate, vei obtine o coafura foarte eleganta si cuminte. Daca totusi preferi cocul, exagereaza-l! Construieste un coc mare, tapeaza bretonul si prinde-l intr-o parte si uite asa reusesti sa obtii proportiile corecte pentru o coafura iesita din comun!




Romantica incurabila!

Romantismul se asociaza mai nou cu noile coafuri retro. Acestea sunt foarte feminine si originale si mai ales, se potrivesc orcarei lungimi de par. Foloseste onduleurile bine delimitate si vei capata un aspect chic si sexy!




Pasionala si nu numai!
Coafuri pline de volum, cu bucle nebune si accesorii cat mai evidente si mai deosebite. Foloseste o floare, pene de paun, o funda, orice ce i se potriveste tinutei tale si vei iesi din anonimat cu o coafura deosebita!




















Intra si TU !!!

Persoane interesate