Va astept www. adichirila .RO

THE CREATION OF FASHION. coafuri 2009


VIDEO!!! click!!! puteti vedea si videoclipul!!! http://www.youtube.com/watch?v=hvic33Ad6mU&feature=channel

INAINTE

DUPA



















INAINTE!!!




DUPA!!!









Inainte!!!


DUPA!!!















Bacău: Adrian Chirilă Schimbă look-ul din foarfeca









La doar 20 de ani, Adrian este un hair-stylist profesionist, gata la orice oră să-şi mulţumească clienţii cu tunsori moderne. „Dacă la început am perceput această pasiune ca pe o joacă, cu timpul am reuşit să-mi clădesc o carieră frumoasă şi o afacere din care câştig bine“, ne-a spus tânărul.
Prietenii, primii săi clienţiPrimele încercări au avut loc în copilărie, clienţi fiind-ui prietenii. Abia apoi, pe mâinile sale s-au lăsat şi rudele. „Am pus devreme mâna pe foarfecă. Pe la 12 ani, am început să-mi tund singur părul. Apoi mi-am tuns toţi prietenii din cartier, după care mătuşile, verişoarele şi părinţii“, a detaliat băcăuanul. Pe la 17 ani, s-a angajat la un salon din oraş, iar în doar trei ani şi-a clădit o carieră frumoasă. „Am început să lucrez la 17 ani, într-un salon din zona Nord a oraşului, unde activez şi în prezent. Dacă la început am fost plătit cu un salariu decent, acum jumătate din profitul afacerii îmi revine mie“, a explicat el.
Tunsoarea „Bob“, la mare căutareTalentul tânărului a fost remarcat şi de hair-stylişti profesionişti în cadrul seminariilor de tuns la care a participat. „Ultima oară am luat cursuri de hair-styling la Iaşi. Este vorba despre tehnici de tuns la care au participat profesori hair-stylişti din toată ţara“, a adăugat Adrian.
Foarfeca sa şi-a lăsat amprenta pe look-ul tinerilor băcăuani. „Au trecut prin mâna mea aproape toţi băieţii din zona Nord a oraşului care doreau frizuri mai ciudate“, a precizat tânărul.. Cea mai mare satisfacţie o are atunci când vede clientul mulţumit şi crede că indiferent de frizura sau coafura aleasă, părul trebuie să arate îngrijit. Frizurile în linii grafice, dar şi tunsorile moderne, precum „bobul“ sau „creasta“ sunt cele mai solicitate de tinerii care vor să-şi schimbe imaginea. Adrian vrea ca în cinci ani să-şi deschidă un salon de coafat. „Deja am un plan pe care urmează să-l pun în aplicare“, a încheiat tânărul.
Profil
Născut. 07 ianuarie 1989, Bacău. Studii. A absolvit Colegiul Naţional „N. Karpen“ din Bacău, Specializarea Electromecanică şi Automatizări.Familie. Necăsătorit.
Întrebări şi răspunsuri
Ce tunsori preferi?Realizez uşor şi cu plăcere orice fel de frizură. Ideea îmi vine în timp ce tund, dar cel mai mult îmi plac cele în extrem pentru că sunt vizibile şi au linii clare.
Ce sfaturi le-ai da băcăuanilor pentru întreţinerea părului?Imaginea unei persoane este foarte importantă în ziua de astăzi şi îi sfătuiesc pe toţi să vină la salon, indiferent dacă e o zi specială sau nu, pentru că întotdeauna este nevoie de sfatul stilistului.
Ce-i place
Lui Adrian îi place să călătorească foarte mult şi să cunoască mereu oameni noi. De asemenea, îi admiră pe cei care ştiu să se distreze şi îi place să petreacă prin cluburi.
Ce nu-i place
Nu suportă oamenii falşi, egoişti şi invidioşi şi face tot ce îi stă în putinţă pentru a evita monotonia.







12 Hours Dance Marathon 24 octombrie 2009 Era Shopping Park (cort incalzit) - Iasi 12 Hours Dance Marathon este un brand de evenimente nascut din pasiunea pentru muzica electronica si dorinta de a oferi entertainment de calitate in zona Moldovei. Primele 2 editii ale 12 Hours Dance Marathon de la Bacau au avut un impact deosebit in sfera muzicii electronice, fiind declarate cele mai bune evenimente cu aceasta tematica organizate pana acum in Moldova. Cap de afis au fost Bill Patrick, Federico Molinari, Thomas Melchior, Raresh, Rhadoo, alaturi de Sebo, Praslea si Zotist. Cel mai iubit si de success DJ si producator argentinian Hernan Cattaneo vine, pentru prima data in Moldova, in Iasi la cea de-a treia editie 12 Hours Dance Marathon. Recunoscut pentru stilul sau house inconfundabil, Hernan Cattaneo a fost votat printre cei mai buni DJ de Progressive House din lume la gala editiei cu numarul 12 de Ibiza Dj Awards, ocupand in acelasi timp locul 16 in topul DJ Mag pe anul 2008, conform revistei de specialitate care a conceput acest top. Alaturi de el vor mai mixa Negru, Sebo, Mike si Zotist. 12 Hours Dance Marathon este un eveniment de amploare ce va beneficia de organizare la cele mai inalte standarde de calitate si garanteaza un mix spectaculos de sound, lasere si visuals. Evenimentul va avea loc intr-un cort incalzit, de mari dimensiuni, amplasat in parcarea Era Shopping Park Iasi pe 24 octombrie 2009.Sponsori: Absolut Vodka, Ballantines, UrsusParteneri: TradoMotors – dealer BMW Iasi, Primaria Iasi, Ambasada Italiei, Vans, Eastpak, Era Shopping Park IasiParteneri media: Citv, Kiss FM, One FM, Zile si Biletele in valoare de 20 Ron se pot achizitiona in avans numai din reteau Bilet.ro, in numar limitat! In ziua evenimentului pretul unui bilet va fi de 30 Ron pana la ora 00.00 si de 40 Ron dupa ora 00.00

Blogul tau de frumusete, vreau sa fie locul unde ne vom intalni pentru a discuta liber despre problemele parului nostru. Acest blog as vrea sa tina locul oglinzii in care obisnuiesti sa va uiti dimineata inainte de a iesi pe usa.
"Blogul tau de frumusete" vreau sa fie locul unde ne vom intalni pentru a discuta liber despre problemele parului nostru. Acest blog as vrea sa tina locul oglinzii in care obisnuiesti sa te uiti dimineata inainte de a iesi pe usa.


Te invit sa te descarci daca ai o zi proasta, cand iar ai intarziat la serviciu pentru ca parul tau "s-a trezit cu fata la cearsaf" dar, evident, sa te si lauzi atunci cand iti face surprize placute si este ascultator.

Impreuna vom face schimb de informatii, de sfaturi si vom reusi sa ne educam, asa cum trebuie, podoaba capilara. Poti rasufla usurata pentru ca parul tau nu are nevoie de cei "7 ani de acasa" ci doar de cateva produse speciale.

Pentru o ingrijire cat mai buna, este bine sa stim exact cum este construit firul nostru de par.

Iata ce trebuie sa stii:
• Firul de par este constituit din straturi foarte compacte de proteina numita Keratina.
• Stratul exterior al firului se numeste Teaca. Aceasta este partea firului de par asupra careia intervin sampoanele si balsamurile. Teaca este constituita din niste "solzi" transparenti, suprapusi ca la un con de brad sau tiglele de pe casa. Teaca este cea care da firului aspectul neted, lucios.
• Teaca protejeaza firul si pastreaza umiditatea in Miez. Umiditatea din miez ajuta firul de par sa ramana suplu si sanatos. Parul care a pierdut umiditatea va fi uscat, casant si se va rupe usor.
• Pentru a ramane sanatos parul trebuie sa aiba si o lubrefiere. Aceasta functie este indeplinita de sebum - un ulei secretat in mod natural de piele.
Stiai ca...?
Nu e bine sa freci puternic parul sau sa-l stoarci de apa pentru ca astfel poti deteriora solzii tecii.
Ce rol au samponul si balsamul in ingrijirea parului?

Samponul

• Ingredientele de curatare (detergenti) din sampon inconjoara murdaria si uleiul si adera la ele. Cand se clateste parul, samponul si murdaria se desprind impreuna din par.
• De fiecare data cand spalam parul structura sa se schimba, solzii tecii se ridica si firul de par se intinde.
• Este important sa netezim solzii si sa redam parului cantitatea sa de umezeala dupa ce folosim samponul. Pe langa murdarie si uleiurile naturale samponul ia cu el si apa proprie firului de par.
Aici intervine rolul balsamului.

Balsamurile

• Dupa samponare, parul este curat dar uneori este incurcat si greu de pieptanat. Cand se usuca, parul poate fi greu de aranjat deoarece este incarcat cu electricitate statica.
• Balsamurile de par au fost concepute tocmai pentru rezolvarea acestor probleme. Ele se aplica pe par dupa samponare si clatire. Un balsam are la baza apa (pentru a inlocui apa proprie firului de par care s-a pierdut prin samponare) si ingrediente numite "quats", ingredientele cheie ale balsamurilor. Acestea adera la par, netezesc si aplatizeaza solzii tecii mentinand astfel sanatatea firului de par si pastrand umiditatea in miez.
• Netezirea tecii face firul de par mai usor de lucrat si mai putin sensibil la deteriorare si incalcire, dar cel mai important este ca ii confera un aspect sanatos, lucios.


In curand.......!!!

Lumea din BACAU!!! poze

by Salon Adi Chirila | 14:16 in | comentari (0)


















































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































Intra si TU !!!

Persoane interesate